Frigo Breda
 
Frigo Breda is expert op het gebied van de opslag van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen zoals patat frites, groenten, fruit, vis, vlees en brood. En niet zonder succes. Want voor diverse multinationals verzorgen wij de opslag en distributie van producten in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Om een zo breed mogelijk en kwalitatief hoogwaardig dienstenpakket aan te kunnen bieden, kent iedere Frigo vestiging haar klantspecifieke oplossingen, zoals bijvoorbeeld shockvriezen, co-packing en groeperen van lading.

Frigo Breda beschikt over twee opslaglocaties in het zuiden van Nederland, namelijk in het logistiek zeer gunstig gelegen Breda. Bij elkaar hebben de vestigingen een opslagcapaciteit van 220.000 m3, goed voor 34.000 pallets. De koel- en vrieshuizen beschikken over vaste of verrijdbare stellingen waarin de producten op pallets worden opgeslagen. De goederen kunnen worden opgeslagen bij een temperatuur tussen +5 en -22 graden Celsius, afhankelijk van de opslagtemperatuur die uw producten vereisen.

De Transport afdeling van Frigo Breda heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van alle transporten voor de klanten van Frigo Breda. Voor meerdere multinationals wordt de totale logistiek met succes verzorgd. In deze opzet is er steeds minder sprake van een opdrachtgever - klant verhouding en steeds meer een verhouding van logistieke partners waardoor het eindresultaat (de klanttevredenheid) wordt verbeterd.

Kwaliteit is de drijfveer voor al onze activiteiten. Hieronder verstaan wij: expertise voor wat betreft de logistiek zowel intern als het verzorgen van alle vormen van opslag van producten en transport door geheel Europa. Productkennis, persoonlijke, klantgerichte service, toepassing van de vereiste hygienewetgeving (HACCP met borging door ISO22000-2005 erkenning) en de nieuwste ICT-oplossingen om de processen beter aan te kunnen sturen, sneller te kunnen bijsturen en de doorlooptijden van de orders te kunnen verkorten.
Nederlands English Deutsch Franšais
Frigo Breda
Hazeldonk 6284
4836 LG Breda (NL)
Tel. +31 76 593 70 30

info@frigobreda.com

sales@frigobreda.com

transport@frigobreda.com